ALERJEN BİLGİSİ

Alerjen Bilgisi

ALERJEN BİLGİSİ

Değerli müşterilerimiz,

Ürünlerimizin içeriği konusunda şeffaf olmak ve sağlığınızı önemsediğimiz için bu alerjen bilgisini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Lütfen aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyunuz.

Ürünlerimiz, doğal olarak veya üretim süreçleri sırasında aşağıdaki alerjenleri içerebilir:

Süt ve süt ürünleri: Laktoz, kazein vb.
Yumurta ve yumurta ürünleri: Yumurta akı, yumurta sarısı vb.
Gluten içeren tahıllar: Buğday, arpa, çavdar, yulaf (belirtilmediği sürece) vb.
Kabuklu deniz ürünleri: Karides, yengeç, ıstakoz vb.
Balık ve balık ürünleri: Belirli balık türleri ve bunlardan elde edilen ürünler.
Yer fıstığı ve yer fıstığı ürünleri.
Ağaç yemişleri: Badem, fındık, ceviz, kaju, Antep fıstığı vb.
Soya ve soya ürünleri: Soya fasulyesi, soya lesitini, soya proteini vb.
Susam ve susam ürünleri.
Hardal ve hardal ürünleri.
Kereviz ve kereviz ürünleri.
Kurtulmuş baklagiller: Acı bakla vb.
Kükürt dioksit ve sülfitler: Belirli konsantrasyonlarda.
Çapraz Kontaminasyon Riski:

Üretim tesislerimizde farklı ürünler işlendiği için, yukarıda belirtilen alerjenlerin eser miktarda bulunma riski her zaman mevcuttur. Alerjiniz çok ciddi ise, bu durumu göz önünde bulundurmanızı rica ederiz.

 

our chef

Esther Howard

Chef cook - Founder

Kristin Watson

Chef cook

Darrell Steward

Chef cook

customer reviews